dimarts, 20 de desembre del 2016

Construïm Junts, així, si!


INICI DE LA TRAMITACIÓ DEL PROJECTE 
DE PRESSUPOST ACCEPTAT

"El ple del parlament ha aprovat amb els vots de Junts pel Sí i dos de la CUP l’inici de la tramitació del projecte de pressupost. La majoria parlamentària, doncs, ha refusat les esmenes a la totalitat presentades per Catalunya Sí que es Pot, PSC, PP i Ciutadans. A diferència del mes de juny, aquesta vegada el projecte de pressupost per a l’any vinent sí que ha superat el primer tràmit. Ara es començaran a negociar les esmenes parcials i al febrer es votaran definitivament. A final de gener, la CUP ha de decidir si aprova els comptes o no."(1)

S'albira un bon inici pels pressupostos. Hem iniciat amb bon peu el camí. Desitgem que al gener es puguin aprovar.
No voldríem seguir sent una comunitat autònoma que es vagi esllanguint sota els criteris de l'Estat espanyol.
Els catalans  cada dia ens aixequem per tirar endavant el nostre País. Volem ser un Estat, per donar resposta a tots els aspectes que són importants per donar benestar i resposta a les nostres inquietuds.
Volem un País que ens aculli a tots, que compleixi amb els que tenen menys, que esperoni als que tenen més per crear més llocs de treball.
Volem ser un País capdavanter en medecina, educació, recerca, infraestructures, comunicació, democràcia, justícia, llengua,  economia, mercat, convivència.. en fi que tenim molta feina i no podem perdre aquesta oportunitat.
Catalunya només ens té a nosaltres, als catalans. I no podem deixar al nostre País penjat ni a la nostra gent. La d'ahir, la d'avui i la de demà.

Des d'aquest blog animem als nostres polítics a no defallir, a treballar colze a colze, a permetre'ns fer el gran pas endevant que ens porti a un nou Estat que no comenci coix.
Aparquem les diferències i avancem plegats. Un cop tinguem el pas donat ja decidirem en unes eleccions quin color volem que tingui la nostra República.

Visca Catalunya Lliure!!!!

Edició Blog Sant Joan Despí
(1) Extret Vilaweb