dijous, 10 de novembre del 2016

Mobilització 13N

TOTS A MONTJUÏC EL DIUMENGE 13 DE NOVEMBRE

Com ja sabeu el govern espanyol ataca constantment les nostres institucions i vulnera la democràcia del nostre país. Més de 400 ajuntaments amb investigacions judicials obertes, Carme Forcadell en procés d'inhabilitació, l'expresident Mas, les exconselleres Rigau i Ortega al banc dels acusats, en Santiago Espot, primer encausat civil... Davant d'aquests atacs punyents, hem de donar una resposta unitària i contundent: hem de fer sentir la nostra veu al carrer!

Per això, des de l'Assemblea Territorial de Sant Joan Despí us convidem el proper diumenge 13 de novembre a les 12 h, a la concentració que convoquen conjuntament Òmnium Cultural, l'Assemblea Nacional Catalana i l'Associació de Municipis per la Independència a l'avinguda Maria Cristina (fonts de Montjuïc) de Barcelona.

Si voleu venir amb nosaltres heu de ser a les 10:30 a l'estació de Sant Joan Despí per agafar el tren a les 10:48h fins l'estació d' Hospitalet i allà la línia vermella fins a la Plaça Espanya.

Si voleu anar directament heu de ser a dos quarts de 12 a les torres Venecianes. A la del costat Llobregat hem quedat amb les Territorials del Baix a aquesta hora.

Penseu que cal que hi siguem molts. Ens tocarà omplir els carrers per cada agressió que ens facin fins aconseguir la Independència. Hem de defensar les nostres Institucions i els nostres conciutadans.


Hem d'omplir els carrers per que s'escolti la nostra veu.

Ens veiem diumenge!

Assemblea Territorial de l'ANC de Sant Joan Despí