divendres, 7 de setembre del 2012

Presentant la ANC al poble

Després de la constitució de la Assemblea Territorial de la ANC a Sant Joan Despí el passat 24 de maig, ahir 6 de setembre, vàrem fer-ne la presentació a tot el nostre poble. Aquest per a nosaltres era un repte important, i totes les previsions es varen quedar curtes al omplir l'auditori Mercè Rodoreda amb gairebé 400 persones. A l'acte hi van intervenir el Pep Riera, pagès, la Carme Forcadell, presidenta de la ANC i el "Fede", el nostre coordinador, i amb els seus parlaments varen aconseguir crear un bon clima de complicitat amb l'audiència. Tothom amb qui hem parlat, ens ha fet arribar el seu convenciment de que "ara si que es el moment". Això ens dona ànims a continuar amb la nostra tasca de fer arribar el missatge a tots els barris de Sant Joan Despí.

El grup "Bad Students" (els estudiants dolents per aquells que això del anglès no es el seu fort), va posar la nota musical i jove al acte. Finalment es va presentar la marxa de torxes, en trobareu el cartell al final d'aquesta entrada, i la propera manifestació del 11 de setembre a Barcelona, final de la Marxa per la Llibertat que ha estat recorrent tots el pobles de Catalunya aquest estiu. 

Al pati de l'auditori, i al acabar l'acte, amb la coca de l'Auleda i el cava servit per el nostre "barman", vàrem poder xerrar amb els assistents. A tots ens queda clar que la feina no s'acaba aquí i que encara ens queda recorregut per fer. Molts ja varen poder comprar la torxa per la marxa, però si vosaltres no la teniu, la podreu adquirir el dia 10 abans de la marxa. Veniu una mica abans.

Us esperem, doncs, tant a la marxa de torxes el dia 10, com el dia 11 a Barcelona. Entre tots ho aconseguirem,.