divendres, 13 de novembre del 2015

Concentració 15 novembre





Aquest diumenge, 15 de novembre, us convoquem a les 12:00 del matí al Passeig dels Til·lers del Parc de la Ciutadella de Barcelona.

Som en un moment transcendental de la nostra història. Mai no havíem arribat tan lluny com fins ara, ho tenim a tocar i ens cal empènyer per aconseguir-ho.

Ara toca expressar el nostre suport al Parlament de Catalunya davant dels atacs dels organismes de l'Estat espanyol contra la resolució de dilluns passat d'inici formal del procés constituent. Aquest diumengefarem palès que som un poble democràtic i sobirà i que estem al costat de les nostres institucions.

També ha arribat el moment d'expresar la necessitat de disposar d'un nou Govern per garantir la continuïtat del procés. Demanem unitat i fermesa als 72 diputats per tirar endavant. Tots ells són els nostres diputats i la nostra confiança amb ells es manté intacta. Des d'aquesta confiança i complicitat els hi demanem unitat i acords ràpids per seguir avançant.

Des de l'any 2012 hem recorregut un llarg camí, amb diades històriques. Enguany, a la Meridiana i poc després el 27s, el poble va parlar de nou i vam guanyar el primer Parlament independentista de la nostra història. Tot això ho hem fet gràcies a la força de la gent. Ara, tornes a ser imprescindible!

T'esperem diumenge. Ho tenim a tocar. Fem sentir la nostra veu!
Moltes gràcies.

Jordi Sànchez
President de l'Assemblea Nacional Catalana