dimarts, 10 de setembre del 2013

Falten poques hores


Amics, amigues,
L'11 de setembre ja és a tocar; falten poques hores per al gran esdeveniment de la Cadena Humana que ha de recórrer tot el territori català i volem fer-vos arribar unes recomanacions i/o suggeriments importants per a què tot plegat sigui un èxit.

Punt de trobada:

Els inscrits al tram 403 ens trobarem a Carretera Reial / Avinguda de Torreblanca , costat mar, a les 15,40 h (no feu tard!). Els de Sant Joan Despí a la parada del Tram "Torreblanca"
En aquest punt el responsable del tram i els seus ajudants (que anirem identificats) us donarem les darreres instruccions per, tot seguit, desplegar-nos i ocupar el nostre espai a la Via Catalana.

Formació de la cadena humana:
La cadena és formarà al costat muntanya, a la calçada i arran de la vorera, mirant el mar. Cal que sigueu puntuals ja que l'organització de la cadena és una mica complexa. A les 17 h tothom ha d?estar al seu lloc, a punt per començar els actes. És convenient que a partir d'aquesta hora i fins que no s'acabi, al voltant de les 18 h, resteu al vostre lloc.

Gigafoto:
A les 17,14 h començarem a fer la gigafoto (una única fotografia per a tot el territori) pel que us demanem que seguiu les instruccions que us donaran els ajudants de fotografia. S'ha de fotografiar tot el tram abans de les 18 h; si hi ha algun problema i no s'ha pogut fotografiar tot, en acabar els Segadors ens quedarem al nostre lloc fins que els responsables ho indiquin.

Desplaçaments a la Via Catalana:
A partir de les 15 h ja no és podrà circular per la Carretera Reial ni per Laureà Miro, el Trambaix i els autobusos també tindran restriccions de trànsit. Utilitzeu les zones d'aparcament que tenim previstes, que trobareu en el mapa del vostre tram. Us recomanem que us desplaceu amb suficient antelació fins el nostre municipi, on podreu dinar, prendre un cafè, descansar... i així us assegureu d?arribar sense problemes.
En el mapa del vostre tram (https://via.assemblea.cat/ca/fem-via.html) podeu consultar els serveis que hi ha disponibles (restaurants, bars, i pastisseries , zones verdes on reposar, lavabos, així com altres anotacions que poden ser del vostre interès).

Recomanacions generals:
No us deixeu la bandera; veniu amb ganes de passar-ho bé, recordeu que l'èxit d'aquesta gran manifestació pot ser el punt de partida del nostre futur.
No us oblideu de portar aigua, crema solar, barret pel sol, cangurs o similars per si plou (seguiu la informació dels homes del temps).
Demostrem que som cívics, no deixem ni papers, ni plàstics, ni llaunes, ni ampolles al carrer, utilitzem els contenidors d?escombraries que hi ha a tot el recorregut.
Recomanem que porteu una ràdio de FM, amb piles, i sintonitzeu Catalunya Ràdio o RAC1; aquestes emissores connectaran amb la plaça de Catalunya de Barcelona on, a les 17,14 h., començarà l'acte oficial amb un repic de campanes. Després hi haurà una actuació de cor i orquestra i uns parlaments des del Pertús, Amposta i Barcelona, per acabar amb el cant dels Segadors.

Fi de festa:
En acabar la cadena humana ens trobarem davant de l?edifici Walden per ballar una sardana de germanor i veure l'actuació dels Apagallums de Cama Blanca de Sant Just, els caps grossos de Sant Joan Despí i Sant Just Desvern i un grup de tabalers.
Gaudim d'aquesta festa, demostrem al món sencer que som un país amb una voluntat molt ferma. 

Visca Catalunya lliure !!!
Santi Solano
Responsable del Tram 403

Informació de darrera hora,
Hem obert el tram 0 per tots aquells que no és van poder inscriure i vulguin fer-ho ara. Podran anar al tram que millor els hi vagi ja que no en tindran cap d'assignat.