dilluns, 9 de setembre del 2013

Dossier Via 11 septembre




La Diada que ha de suposar l'avantsala de la independència ja està aquí. Durant tot aquest estiu s'han realitzat centenars de cadenes preparatòries arreu del país i del món, a on hi han participat milers de conciutadans. Ara, toca demostrar al món amb una mobilització massiva quina és la voluntat del poble de Catalunya a través de la Via Catalana.


Per això és molt important que si ja esteu inscrits en un tram, hi aneu per garantir que la cadena sempre tindrà continuïtat. I convideu als que no s'hagin inscrit per a reforçar-la i per a guanyar densitat. Pots fer que s'apuntin al Tram 0 i que consolidin la Via Catalana.



Recordeu que el grup de Sant Joan Despí estem inscrits al tram número 403 del municipi Sant Just Desvern.



Podeu trobar informació pràctica del dia sobre la Diada, les activitats i els horaris definitius amb aquest dossier per al participant. En aquest enllaç hi trobareu el dossier de participant, un diploma de record i una cartolina de localització per als infants.



Us recomanem que arribeu amb temps al vostre destí i que disfruteu del municipi més proper visitant-lo al matí, participant de les activitats que s'hi realitzin i gaudint la seva gastronomia tot dinant. Aquell dia ha de ser una jornada festiva i participativa per a tothom i, per això, la revista Time Outha creat una secció perquè aquell dia disfrutis de la cadena, tot fent turisme i coneixent el país.



Ja has vist els espots de la Via Catalana? Podràs trobar-los aquí al nostre bloc, i al canals de YouTube i de Vimeo. Emociona't i difon-los.



Per millorar la mobilitat, també pots descarregar-te una aplicació gratuïta per a smartphone amb el nom de Via Catalana des de les botigues virtuals per a Android i Iphone. Aquesta aplicació serveix per a què arribis correctament a destí de la millor manera possible per la Diada i també per rebre informació actualitzada.



Igualment, també pots trobar la secció Mou-te per la Via, a on hi ha informació pràctica per arribar a destí amb transport públic o bé amb autocars organitzats per l'Assemblea, així com compartir vehicle privat amb altres participants a l'acció. També hi veuràs recomanacions de seguretat, mobilitat i salut fetes per les institucions públiques del país.



Una línia groga de llibertat:
Per a tenir una major visualització de la cadena des de l'aire i des de terra us recomanem que compreu el lot de la Via Catalana (samarretga groga unisex + banderola + adhesiu). El podeu comprar a les paradetes que organitzin les assemblees territorials de l'ANC o bé per internet als següents llocs:




I a les botigues de Bon Preu i Esclat.



Convida a tothom a participar en aquesta jornada que ha de ser l'avantsala de la independència, no deixis que ningú s'ho perdi. Fes que es guardin un lloc per a la història!



Junts ho aconseguirem, junts ho farem possible!