dimecres, 28 de juny del 2017

Presentació de la samarreta de la Diada


JA TENIM LA SAMARRETA D'AQUEST 11 DE SETEMBRE






Avui l'ANC ha presentat la campanya d'estiu i la nova samarreta de la Diada en un acte a les Cotxeres de Sants.
La nova samarreta està feta totalment a Catalunya, tant la confecció com l'estampació, tal i com les Territorials demanàvem de feia anys i ben aviat ja la tindrem a les parades. Amb els diners que es recullen de la venda de les samarretes i un cop pagats els costos i el petit guany que les territorials obtenim per poder pagar els actes que muntem, es pagarà la campanya d'estiu de l'ANC i la campanya pel Sí unitària pel Referèndum.

L'ANC no disposa de cap mena de subvenció. Només es mou amb el que es recull de les quotes dels socis i algunes donacions de particulars.

La samarreta és de color groc fluorescent en homenatge a les armilles dels voluntaris que han fet possible que les coses funcionin i per que volem que se'ns vegi des de molt amunt. 

El disseny és parteix de la bafarada del sí que ja es pot veure en els domassos penjats en molts balcons dels pobles i ciutats catalans: el costat dret de la bafarada es converteix en el sí traduït a diverses llengües, com ara l’occità, el francès, l’anglès, el xinès, l’àrab o l’urdú. 

A la part de darrere, commemora totes les mobilitzacions multitudinàries de l’Onze de Setembre, des del 2012 fins la d'enguany.

AT de Sant Joan Despí