divendres, 23 de març del 2018

Manifest 23.03.2018


Arriba un dia que no pots més
 i llavors ho pots tot!




Prou!

Avui el poble de Catalunya diem prou a la repressió indecent i injusta que l'estat espanyol està portant a terme contra representants electes de Catalunya que han complert el mandat democràtic sorgit de les urnes. Diem prou a la perversió de l'estat de dret que mitjançant la nul.la separació de poders l'estat espanyol està aplicant contra una ideologia legítima i legal com és l'independentisme. En els últims mesos hem tingut sobrades mostres del caràcter feixista, antidemocràtic i totalitari de l'estat espanyol, que ha vulnerat tots els drets humans i civils de ciutadans que, no ho oblidem, són també ciutadans europeus.

Obrim els ulls. L'aplicació de l'article 155 i el segrest i empresonament dels representants polítics catalans, per molt que ho vulguin maquillar amb falses justificacions judicials, no és res més que la reproducció per part del govern del Partit Popular de la política hitleriana de 1933. Com aleshores, volen aniquilar una ideologia, eliminar els adversaris polítics i eradicar qualsevol mostra democràtica, de diàleg i de decidir amb les urnes. Complir els mandat del poble no és antidemocràtic. Fer que el poble parli en un referèndum no pot ser mai un problema sinó la solució. Ni tan sols és delicte en el seu codi penal. És més que evident doncs que persegueixen ideologies.

Els nostres representants polítics injustament vexats i empresonats no han comès cap delicte. Al segle XXI el delicte és prohibir votar, prohibir que el poble decideixi si vol ser espanyol per convicció o per força.

Com podem ser espanyols? A cops de porra, com a l'1 d'octubre? Sent les víctimes de l'"a por ellos"?

Diem PROU. Per dignitat personal i de país.