dissabte, 12 de desembre del 2015

Reunió SN a Ulldecona


L'ANC veu «molt possible»
 l’acord entre Junts pel Sí i la CUP
                           

                  




L’Assemblea Nacional Catalana veu "molt possible" l’acord entre Junts pel Sí i la CUP per investir un nou govern i president de la Generalitat, segons ha assegurat aquest dissabte el president de l’entitat, Jordi Sànchez. "És l’únic escenari que contemplem", ha afirmat des d'Ulldecona, on ha dit que l’acord "no es tracta només d’escollir la presidència de la Generalitat" sinó de "garantir una majoria sòlida que permeti desenvolupar les bases de la república catalana".

Sobre la possibilitat que el vot independentista es desmobilitzi a falta d’un acord de cara les eleccions del 20-D, el president de l’ANC ha considerat que els comicis no es poden interpretar com "una segona volta de res". "Les forces polítiques han d’anar a Madrid a negociar les condicions democràtiques per exercir el dret a decidir i la construcció de la república", ha defensat Sànchez davant del secretariat nacional, que aquest dissabte fa una trobada ordinària.

El president de l’ANC ha insistit en el fet que l’Assemblea vol "un acord ràpid i de qualitat" i ha volgut expressar el "suport" tant a Junts pel Sí com a la CUP.