divendres, 18 de setembre del 2015

Posició de la CUP



Des de la col·laboracióde l'ANC amb les candidatures sobiranistes
fem difusió del següent article:


La CUP a la banca: "Que s'emportin les hipoteques, els desnonaments i l'explotació"

Baños creu que el pronunciament de la banca contra la independència és "un campanya ràpida de l'estat per aturar el procés en una setmana"







"Bon vent i banca nova". Clar i català, el número u de la CUP, Antonio Baños, ha convidat els banquers a "marxar corrents i endur-se les hipoteques, les participacions preferents, els desnonaments, l'explotació de les classes populars, la cultura de l'engany i la mentida, el viure dels diners públics...". Així ha respost Baños al comunicat dels bancs i caixes espanyols en què avisaven dels perill de la independència, que deixaria les entitats financeres catalanes en una situació d'exclusió financera. "Que marxin i busquin un pis de lloguer o una hipoteca a Madrid", ha dit Baños. 

La CUP atribueix aquest pronunciament a "una campanya ràpida de l'estat per intentar, en una setmana, aturar un procés que fa cinc anys que estem construint amb el poble mobilitzat". Primer, relata Baños, "treuen dirigents de tot el món amenaçant-nos amb coses inconnexes, ens treuen la patronal, ara sortirà algun futbolista, algun jugador d'escacs, el que sigui, per tapar que l'estat no ha sabut entomar aquest repte polític".
Font i foto: Diari Digital El Mon


L’ANC no forma part de cap candidatura. Com a entitat favorable a la independència de Catalunya, difondrà informació de totes les candidatures compromeses amb la independència i amb el caràcter plebiscitari del 27S.
AT Sant Joan Despí