diumenge, 6 de setembre del 2015

Junts pel Si



Com ja sabeu l'ANC dóna suport a les campanyes de les candidatures sobiranistes a les eleccions del 27S (Junts pel SI i CUP).

Ens hem ofert a les dues candidatures per treballar plegats i des de la candidatura de JUNTS PEL SÍ ja  s'ha posat fil a l'agulla per fer de la propera campanya electoral l'eina que ens permetrà assolir la independència del nostre país.

Tenim la campanya a tocar i molta feina per fer. 

Per això s'ha cregut convenient fer una trobada de Junts pel Sí a Sant Joan Despí aquest diumenge 6 de setembre a les 19:00, al local de les Filles de Maria, c/ Jacint Verdaguer 24-26, al barri centre.

En aquesta trobada, a la que estan convidats tots els partits i col·lectius que d'una manera o altra donen suport a la candidatura, volem explicar-vos tot el que farem a Sant Joan Despí, tant pel que fa als actes, paradetes, etc, com pel que fa a la penjada de cartells, apoderats i interventors pel dia de les eleccions,...

Ens agradaria molt, i és molt important, la vostra presència. Tothom pot donar un cop de mà, qualsevol ajuda és benvinguda, hem de donar el millor de tots nosaltres per assegurar-nos la victòria final. I no només els socis i simpatitzants...
 Si coneixeu a algú que hi pugui estar interessat podeu convidar-lo, tot i no ser de l'ANC.

Gràcies  per endavant per la vostra implicació.

ANC Sant Joan Despí