dimarts, 27 de novembre del 2012

Mantingueu la calma i seguiu endavant

"Mantingueu la calma i seguiu endavant" és la traducció de la frase anglesa "keep calm and carry on". Frase que ha fet fortuna amb l'entrada del nou segle, quan va ser rescatada d'uns cartells que havien estat impresos durant la segona guerra mundial al Regne Unit i que mai es van arribar a utilitzar. Si en voleu coneixer mes detalls en Toni Airà els presenta en la introducció del seu article Calma i confiança que es pot llegir al Nació Digital d'avui. Pel que fa a nosaltres ens quedarem amb el missatge, mantinguem la calma i seguim endavant i inclús hi afegirem mantinguem-nos somrients, que tot va be.

Anàlisi dels resultats electorals del 25 de novembre

En aquest vídeo, extret de Vilaweb, en Vicenç Partal analitza dels resultats electorals del 25 de novembre. Les conclusions són clares, el bloc sobiranista augmenta i la majoria dels nous votants ho han fet pel dret a decidir dels catalans.


El mapa del sobiranisme poble a poble

Per continuar amb l'anàlisi, i també a VilaWeb, podeu consultar els resultats per municipis en un mapa interactiu que permet fer-se una idea gràfica del desenllaç dels comicis.