divendres, 23 de novembre de 2012

25N, missatge del Coordinador


Amigues i amics,

No se que passarà el 25 de Novembre, però estic segur del que vull que passi a partir del 26 de novembre. Jo vull que el govern del meu país treballi ferm i sense dubtes, per aconseguir l’objectiu, que a la diada nacional de Catalunya, molts catalans, varem cridar de manera enèrgica i amb una sola veu, la veu d'una nació que ha despertat del seu son de més de tres-cents anys.

El dia 25, la Assemblea Nacional Catalana, farà mig any que estem constituïts a Sant Joan Despí, mig any en el que hem treballat per aconseguir la llibertat de la nostra terra, mig any que ha servit per fer entendre a molta gent, que Catalunya serà lliure quant els catalans i les catalanes vulguem. Durant aquest temps, hem tingut moments molt dolços, com el dia de la presentació, el dia de la marxa de torxes, o el mateix dia de la manifestació de Barcelona, entre molts d'altres, però també hem tingut moments difícils, moments de dubtes i d'emprenyament, però el que no hem tingut en cap moment, és la temptació de deixar-ho estar, i no l’hem tingut perquè estem segurs que estem fent el que hem de fer i que ho estem fent bé.

No tingueu cap dubte que si estem en el moment històric que estem, no és degut a la casualitat, us puc assegurar que estem on estem fruit de la feina que molta gent com nosaltres estem fent. Aquests dies hem pogut veure com hi ha gent que també treballa, en direcció contraria a la nostra. Segurament tenen més recursos, també tenen més destresa per fer servir joc brut per malmetre tota la nostra feina. El que no tenen ells és la força i la constància d'un poble oprimit ja fa masses anys, un poble que com deia abans, a despertat per aconseguir la seva llibertat, una llibertat que caldrà seguir lluitant amb totes les nostres forces a partir del dia 26.

CAP VOT INDEPENDENTISTA ES POT QUEDAR A CASA.

VISCA CATALUNYA LLIURE.

Frederic Font Romagosa.

Coordinador ANC Sant Joan Despí.