dimarts, 15 de maig del 2012

#Novullpagar a MartorellActe comarcal del Baix Llobregat per la Independència el proper dia 20 de maig al peatge de Martorell.


El proper diumenge 20 de maig ANC del Baix llobregat farà un acte de "desobediència civil" col·lapsant el peatge de Martorell a les 12 del migdia. Amb l'objectiu de dir prou, que no volem seguir pagant aquest peatges abusius.On hem quedat? Al peatge de Martorell direcció Barcelona. Un quilòmetre abans hi ha una àrea de descans, on hem quedat a les 11:30 del matí, amb l'objectiu de dirgir-nos junts cap al peatge i col·lapsar-lo a les 12 del migdia, i així al Telenotícies Migdia puguin sortir els "actes de desovediència civil".


Trajecte suggerit: http://g.co/maps/8b8h6 (El punt 'A'  és Pallejà; el punt 'B' és l'àrea de descans on podríem quedar).


Aquest trajecte es troba passant per l'autovia lliure de peatge fins a Martorell i, allà, agafar l'autopista fins a Gelida, fer la volta i tornar en direcció al peatge de Martorell. L'àrea de descans és a 1 km aprox. Si algú ho vol, també es pot agafar l'autopista a Molins de Rei directe fins a Gelida.Què hem de fer quan arribem? Tocar la botzina i treure les estelades (sense pal, ja que ens poden multar per això). Per més informació: www.novullpagar.cat/     http://proupeatges.cat/Feu-ne la màxima difusió...Salutacions,


ANC Cornellà