dijous, 31 de maig del 2012

Aplec a Sant RamonCoincidint amb el segon aniversari de la celebració de la consulta per la independència a la vila de Sant Boi, el 17 de juny a les onze del matí tindrà lloc l’Aplec Independentista de Sant Ramon.
L'acte, que està organitzat per Sant Boi Decideix Independència – ANC amb el suport d'Òmnium Cultural Baix Llobregat, tindrà la convocatòria prèvia a les 10 del matí a diferents punts de trobada per pujar-hi caminant.
Al cim, l’acte començarà amb el parlament de benvinguda per part de Sant Boi Decideix Independència – ANC, seguit de l’enlairada d’estels estelats, a continuació comptarem amb el parlament de la Núria Cadenas. Música amb "El poble que canta", representats de diferents corals de Sant Boi i Sant Climent i concert-vermut amb el grup “Grallers de l'Esperidió”. També està previst un taller de maquillatge d’estelades per tothom que ho vulgui, la venda de samarretes de l’aplec i productes de terra. El bar de l'ermita estarà obert durant la celebració i es serviran begudes i entrepans.

Punts de trobada per pujar a Sant Ramon (a tots els punts es començarà a caminar a les 10 h. Cal, per tant, ser-hi 
abans): 
- Des de Sant Boi. A Can Xixol, carretera del Bori. Hi ha zona d’aparcament. 
- Des de Viladecans. Davant la porta principal de l’estadi de beisbol.
- Des de Sant Climent. A la Plaça de l’Ajuntament / torrent Pardines. 

A Sant Ramon es pot pujar en cotxe, des de Sant Boi, Avinguda Aragó – Camps Blancs. Hi ha aparcament al costat 
mateix de l’ermita, tot i que recomanem, que si es pot, es pugi a peu (són 45 m. / 1 hora de fàcil pujada) per evitar 
col·lapses i problemes d’aparcament

Us hi esperem!