divendres, 16 de setembre del 2016

Per dignitat... Posar les urnes no és delicte


Les entitats sobiranistes, amb Homs pel 9-N: ‘Si ataquen un representant, 
ataquen tot el poble de Catalunya’

ANC, Òmnium, ACM i AMI fan un acte davant del TSJC amb presència de representants polítics del PDC, ERC, la CUP i els 'comuns'








Les principals entitats sobiranistes del país han mostrat aquest divendres el suport al portaveu del PDC a Madrid i exconseller de la Presidència, Francesc Homs, que el proper dilluns declararà davant del Tribunal Suprem per la seva actuació en el 9-N. ‘Si ataquen un representant de les institucions catalanes, ataquen les institucions. I, si ataquen les institucions, ataquen tot el poble de Catalunya’, ha subratllat el president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart.

Dilluns que ve una delegació del sobiranisme català acompanyarà Homs fins a la porta del Suprem, però avui l’ANC, Òmnium , l’ACM i l’AMI han volgut evidenciar la proximitat amb Homs davant del Palau de Justícia de Catalunya. Allà, s’hi ha pogut veure a representants de JxSí, com Jordi Turull, Marta Pascal, Anna Simó i Roger Torrent, també de la CUP, Albert Botran, i dels ‘comuns’, com David Cid, Jèssica Albiach, Joan Josep Nuet i Gerardo Pisarello. La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i els expresidents Joan Rigol i Ernest Benach també s’han sumat a l’acte de suport.