divendres, 12 de juliol del 2019





Des de l’Assemblea considerem que la base social de l’independentisme no es mereix aquest retorn accelerat a l’autonomisme i a la política partidista.

Des de l’Assemblea defensem que la ciutadania compromesa amb la independència ocupi espais de poder i l’animem a fer candidatures sindicals, a cambres, a col·legis professionals, perquè estiguin al timó en llocs majoritàriament no remunerats, preparant-nos, així, per al proper embat democràtic.

Cal gestionar tots els espais de poder, les diputacions recapten impostos i són agents clau en la construcció d’una hisenda pròpia, per exemple, els ajuntaments van ser una peça clau per garantir el referèndum de l’1-O i els consells comarcals presten serveis als municipis. Com podem cedir aquests espais institucionals als partits còmplices de la repressió? Per això, com a secció local de Sant Joan Despí, a qui hem votat per acabar amb l’autonomia i fer la independència, us demanem que traslladeu a la vostra direcció la nostra disconformitat pels diferents pactes que s’han produït amb el 155, regalant espais de poder claus, i per evitar l’abstenció en la investidura de Sánchez sense que aquest respecti el dret a l’autodeterminació ni s’aturi la repressió.

El 155 no té cap cara amable. El PSC en forma part i n’és igual de responsable que el Partit Popular i Ciutadans. Us demanem que traslladeu que es defensi el nostre dret a l’autodeterminació, no que es regali.