dimarts, 13 de febrer del 2018

Per a tu Jordi....



Estimat Jordi
Avui 13 de febrer ha estat un matí gèlid. El sol que mirava de despertar-nos no aconseguia  escalfar-nos l'ànima, per que a mig matí rebíem la trista notícia que, no per esperada, deixava de ser dolorosa.
Tal i com vas arribar al nostre costat has marxat.  De puntetes, sense fer soroll. Com feies tu les coses.
Tenir la oportunitat de conèixe't és una de les coses bones que ens ha portat la nostra lluita. Vas arribar per compartir una feina a Sant Joan i et vas quedar a  compartir-ne  un munt durant tots aquests anys.

Tots i cadascun dels teus companys  de la Territorial avui ens sentim més orfes i fotuts, Jordi, per que sabem que ara si, ja no estarem junts en el dia a dia.
I tot i això et sentim més a prop que mai. Per que  aconseguirem fer realitat les nostres il·lusions compartides amb tu i per a tu.

Des d'on siguis,  seguiràs entre nosaltres. Cada crit demanant llibertat tindrà part de la teva veu, cada cançò cantada tindrà notes que tu entonaràs, cada paraula llegida tindrà la teva dicció, cada mobilització tindrà les teves passes, cada acte tindrà el teu segell, cada emoció tindrà el teu somriure, per que Jordi, SEMPRE ens acompanyaràs.

Hem après moltes coses junts, oferint cadascú el bagatge que portava. El teu ha estat enriquidor. Has estat un home molt lluitador, un home senzill, amb una bonhomia admirable, sempre amb una paraula adequada o amb un silenci compromès.

Demà, tot i que les intencions hi siguin, no serà fàcil mirar l'horitzó sabent que no podrem parlar-te, que no podrem demanar-te consell, que no podrem ....
tantes coses que s'han esquinçat avui, aquest dia gèlid.

Però , per tu, Jordi, respirarem fondo i seguirem endavant. Ens empassarem el nus a l'estómac que tenim avui, ens eixugarem les llàgrimes que ens llisquen avall i pensarem en com ho encararies tu. I llavors tindrem al davant el teu somriure, la teva força, la teva lluita i SEGUIREM AVANÇANT fins aconseguir el somni compartit per tots  nosaltres.
I  serà llavors, quan alçarem les copes en un brindis dolç  del que tu en  formaràs part.

Fins sempre, amic!
Fins sempre company!