diumenge, 3 de setembre del 2017

Comunicat del President de l'ANC




La gent de l'Assemblea estarem a punt

La setmana que comencem serà decisiva. La majoria del Parlament i el Govern compliran el mandat que van rebre el 27 de setembre de 2015. És evident que les amenaces i les difamacions dels qui no volen les urnes es tornaran encara més estridents. No caurem en provocacions. El nostre horitzó és el del Primer d'Octubre i guardarem totes les energies per arribar-hi ben forts i units.


La millor resposta a tot el que escoltarem i veurem aquesta propera setmana és fer de nou una gran mobilització cívica el proper Onze de Setembre. Treballem per una Diada festiva d'amics i famílies, amb tota la canalla i la gent gran, que proclami tossudament al món que votarem l'1 d'octubre i que votarem Sí. 


Davant les mentides i els intents de boicot al referèndum, contribuïm a donar la màxima potència a la nostra aposta pel Referèndum i pel Sí.


Reconeguem fins a on hem estat capaços d'arribar i tinguem confiança en nosaltres mateixos per culminar el nostre camí!


Celebrem pacíficament i cívicament cada pas que fem. Si cal ho farem conjuntament (estiguem atents a possibles convocatòries el dia 6 a la tarda). Siguem conscients que la història ens convoca. Gaudim d'aquests moments!!

Jordi Sànchez
Assemblea Nacional Catalana