divendres, 17 d’abril del 2015

ANC Dinamarca.

DONEM EL NOSTRE SUPORT A L’ANC DE DINAMARCA 

El Ministre d'afers exteriors danès, Martin Liedegaard i els partits parlamentaris danesos han estat cridats pels diputats Nikolaj Villumsen i Christian Juhl, del partit Enhedslisten (Alança roja-verda) a debatre sobre el dret de vot dels catalans per decidir els seu futur polític. 

El ple serà el dimarts 12 de maig al Folketinget (Parlament danès) a la sessió F26 http://www.ft.dk/samling/20141/forespoergsel/F26/index.htm "Dret a la lliure determinació dels pobles". 

Per tal de donar suport a aquesta iniciativa, L’ANC DE DINAMARCA HA IMPULSAT UNA CAMPANYA DE RECOLLIDA DE SIGNATURES des de la pàgina danesa skrivunder.net http://www.skrivunder.net/vi_siger_ja_til_catalanernes_ret_til_at_stemme

El text presentat per l'ANC Dinamarca presenta l'esdeveniment i diu: "En democràcia totes les persones tenen el dret fonamental a expressar-se, a fer sentir la seva veu, a emetre el seu vot. Et demanem que donis el teu suport personal a aquesta petició i, d'aquesta manera, enviïs un fort missatge de compromís amb la democràcia al Parlament danès". 

La petició de suport es pot firmar a http://www.skrivunder.net/vi_siger_ja_til_catalanernes_ret_til_at_stemme

És molt senzill (encara que el formulari estigui en danès!) només demana i en aquest ordre: nom, cognom, ciutat, país, adreça de correu, i si es vol que la signatura sigui pública. 

Us demanem doncs que entreu a la pàgina i signeu. Després heu de confirmar-ho per e-mail clicant l'enllaç rebut. Un cop ho hàgiu fet, feu circular també aquesta petició entre familiars, amics i coneguts. 

Podeu anar seguin la notícia a través de:

Facebook: /anc.dinamarca 
Twitter: @ANCDinamarca #VISIGERJA 

L’ACCIÓ EXTERIOR DE L’ANC NO S’ATURA. 

Moltes gràcies per endavant, Comissió Internacional de l'ANC