dissabte, 28 de març del 2015

24 d'abril al Sant Jordi


La campanya unitària ARA ÉS L’HORA obrirà dilluns les inscripcions per a l’acte del 24 al Palau Sant Jordi de Barcelona. Les inscripcions havien de començar demà, però la campanya se suma als tres dies de dol per les víctimes de l’accident aeri dels Alps. A partir del 30 de març ja hi haurà disponible un sistema d'inscripció i reserva d’invitacions al web www.araeslhora.cat.

La campanya unitària ARA ÉS L’HORA, encapçalada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium Cultural i l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), vol omplir el 24 d’abril a les vuit del vespre les 16.000 places del Palau Sant Jordi un mes abans de les eleccions municipals, amb el lema “Tornen les urnes, tornem al carrer!”.

L'objectiu és reivindicar la feina a fer per tal de guanyar les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre, posant especial èmfasi a les municipals del 24 de maig, que han de servir per reforçar el procés cap a la independència des dels ajuntaments.

L’acte, que ha de donar un nou impuls de cara als mesos determinants que afronta el país, comptarà amb actuacions i les intervencions dels representats de les entitats, entre d’altres. Des de diversos punts del territori ja ha començat la reserva d’autocars per poder assistir a l’acte.