diumenge, 8 de febrer del 2015

11 de setembre de 2015

IDEES PER A LA VIA CATALANA DEL PROPER 11 DE SETEMBRE DE 2015

Els darrers anys, des de l'ANC, hem aprofitat la celebració de la Diada nacional de l'11S per fer visible el procés d'alliberament de la nació catalana. Hem volgut i hem sabut fer-ho d'una manera molt participativa, amb continguts polítics ben formulats i servits amb un embolcall festiu.
De cara al 2015, no havíem previst fer res en especial atès que el nostre full de ruta marcava un tempo més ràpid a partir de la consulta del 9N. Però, l'acord del 14G, entre el President del Govern de Catalunya i el cap de l'oposició, han situat la Diada del 11S a l'inici de la campanya electoral d'unes eleccions, el diumenge 27S, que volem plebiscitàries per escollir un Parlament constituent.
Per guanyar el 27S cal que fem una darrera mobilització que sigui encara més plena de contingut polític que les anteriors i més nombrosa, sense perdre però, el seu caràcter festiu genuí.
La Diada del 11S serà la millor manera de fer-ho visible i entenedor. Per això NECESSITEM LES IDEES DE TOTHOM, especialment de tots els membres de l'ANC i us proposem que convoqueu les ATs, ASs i AEs a fer-nos arribar les vostres propostes.
Això, només ho aconseguirem, des de la unitat dels independentistes, cridant la societat catalana a sumar-s'hi amb tota la seva diversitat feta d'anhels de justícia social, regeneració democràtica i un projecte inclusiu, que pugui engrescar tothom.

Termini per fer arribar les propostes: 28 de febrer.
Correu on heu d'enviar les propostes: 11s@assemblea.cat
Endavant i bona feina!
Comunicació interna ANC