dilluns, 27 d’octubre del 2014

Recta final


Benvolguts companys i companyes,

Queden només 13 dies pel 9N i el nostre futur com a pais passa per aconseguir la màxima participació en aquesta diada. Tant si el govern espanyol torna a prohibir la consulta com si no, la participació en aquesta jornada serà vital per al nostre futur.
  
És veritat que la incertesa que ha planejat sobre la campanya fa dificil treballar concentrats, en una direcció clara i de forma constant, però hem de tenir present que NOMÉS AMB UNA ALTA PARTICIPACIÓ aconseguirem que el 9N sigui un pas definitiu cap a la independència. Com més gran sigui la participació, més s'enfortirà el procés a Catalunya i a l'escena internacional.

Fins ara l'esforç que heu fet des del territori ha estat impressionant: centenars de milers de gigaenquestes realitzades, col·locació de milers de cartells i pancartes de propaganda, el pais tenyit de groc i milers d'actes a tot el territori en tots els formats i mides han fet realitat la campanya més important de les nostres vides. Tot això ha fet irreversible el procés i garanteix que el 9N, passi el que passi, VOTAREM.

Ara que queden 13 dies, ens toca un darrer esforç centrat en garantir que tots anem a votar i això només ho podem fer creant un gran ambient electoral i, sobretot, emplaçant a tothom, persona per persona, que vagi a votar. Es per això que des de la campanya estem treballant amb totes les forces per donar-vos les eines que ho garanteixi i blindar l'èxit. Hem impulsat moltes accions, però les més importants i que NECESSITEM QUE RESERVEU A LES VOSTRES AGENDES són:

MARATÓ 9N: 3 MILIONS DE TRUCADES ELS DIES 5, 6, 7 i 8 DE NOVEMBRE: 
 
AMBIENT ELECTORAL OMNIPRESENT: ACCIONS DE PROPAGANDA PEL SÍSÍ


TOTHOM A LES URNES: ACCIONS DE PROPAGANDA PER FOMENTAR LA PARTICIPACIÓ 


ACTES i MOBILITZACIÓ FINAL
Acte final, a l'Avinguda M. Cristina. el dia 7 a les vuit del vespre.

 
Estem a la recta final per aquest 9N, l'èxit depèn de cadascú de nosaltres i, sobretot, de la capacitat que tinguem de mobilitzar a moltes persones perquè vagin a votar.

Per més informació: santjoandespi@assemblea.cat

Guanyarem!