dilluns, 23 de desembre del 2013

Nadal 2013


Benvolguts amics i amigues,

Primer ens van voler embrutar, després ens van mentir, més tard ens volien fer por. Però l'únic que han aconseguit és fer-nos créixer com a poble i també més forts com a persones.

Aquestes festes segur que són les més difícils de passar, per a moltes famílies, però també es cert que seran les festes de la il·lusió i les ganes de que arribi el nou any en que de ben segur aconseguirem la nostra llibertat.

No serà un any fàcil, ja no en tindran prou en fer por, ara ens amenaçaran i fins i tot prohibiran tot el que ens identifiqui com a poble.

Ara més que mai hem de ser forts, constants i segurs de nosaltres mateixos, però sobretot hem de ser feliços de saber que estem construint el nostre país entre tots.

Cal que ens emborratxem d'esperit nadalenc i que els colors dels llums dels nostres pessebres ofeguin de claror aquest mantell gris i ranci, amb el que ens té embolicats l'estat espanyol.

Diuen que per cap d'any, quan mengem el raïm, s'ha de pensar un desig i que cal mantenir-lo en secret. Jo ja sé el que desitjo, però no us ho dic no fos cas que no es complís; el que sí us diré és que el meu desig fa referència a un país petit, i que espero el pugui fer realitat ben aviat amb tots vosaltres.


BONES FESTES!

VISCA CATALUNYA LLIURE.

Frederic Font Romagosa
Coordinador ANC Sant Joan Despí