dissabte, 28 de gener del 2017

Ara sí, INDEPENDÈNCIA!!!!

RECTA FINAL DEL PROCÉS


CARLES PUIGDEMONT (PedeCAT)

Tinc una mala notícia per a l’estat espanyol: el pressupost s’aprovarà i tirarem endavant la legislatura’. L’aval de la CUP demostra que no hi ha ‘divisió ni rendició’, el govern espanyol ‘deixant passar el temps’ no aconseguirà que ‘les coses s’arreglin soles’.

ORIOL JUNQUERES (ERC)

 Oriol Junqueras, ha reaccionat a la decisió de la CUP de donar suport al pressupost de la Generalitat a través del seu compte de Twitter: ‘Seguim i seguirem! Ara, Referèndum’, ha exclamat a la xarxa després que la formació anticapitalista hagi decidit donar suport –condicionat al referèndum al setembre- als comptes públics.

GUILLEM FUSTER (CUP, portaveu de Poble Lliure)

‘Estem conents, hem superat una nova etapa del procés i ja no hi ha excuses’. D’aquesta manera ha valorat Guillem Fuster, portaveu de Poble Lliure, el resultat del Consell Polític de la CUP celebrat avui a Vilafranca. En declaracions a VilaWeb, Fuster ha volgut deixar clar que després d’aquest ‘sí condicional’ de la CUP als comptes, es canvia de pantalla i és el govern qui té, ara, la responsabilitat de convocar el referèndum.

‘Ara ja no hi ha excuses. El govern té la responsabilitat de fer el referèndum com a màxim al setembre’, ha explicat Fuster. Així mateix, ha volgut reivinciar la decisió d’avui de la CUP: ‘Nosaltres hem fet el que havíem de fer, malgrat totes les contradiccions’.

A partir d’ara, l’objectiu ja és el referèndum: ‘Ens hem de posar seriosos i començar la campanya pel referèndum’. I és per això que, dilluns, Poble Lliure farà pública la seva campanya a favor del sí; una campanya, complementària amb el conjunt de l’independentisme. 

Font: Vilaweb.cat