dimarts, 1 de desembre del 2015

El País que volem- Reinicia Catalunya






El debat sobre com pot ser un nou país ja ha començat. L'ha iniciat la ciutadania per diverses vies: en debats sobre el procés constituent i el país que volem, o sobre esborranys de possibles textos constitucionals.


Fins ara, el grup promotor de Reinicia Catalunya ha estat format per organitzacions, entitats o col·lectius que, o bé ja han promogut debats sobre les bases constituents d’un nou estat, o han proposat esborranys constitucionals, o han promogut una metodologia per al procés constituent i l’elaboració de la constitució. La voluntat de totes elles és anar ampliant aquest grup inicial amb tothom que comparteixi la voluntat de participar activament en la definició de les bases constituents i constitucionals d’un nou país. Les organitzacions que han format part del grup inicial (per ordre alfabètic) són:

Assemblea Nacional Catalana
Col·lectiu Drassanes
El País que Volem
Grup Promotor per a la Convenció Constitucional
Juristes per la Independència
La Marxa Som
Òmnium Cultural
Parlament Ciutadà
Procés Constituent
Sectorials de l’ANC – ECI
Sobirania i Justícia
Súmate
Unanovaconstitució.cat
Assemblea.cat El país que volem logo_assemblea_sectorialslogo_drassanes La marxa som Grup promotor per a la Convenció ConstitucionalJuristes per la Independència Òmnium Cultural Parlament Ciutadà Procés Constituent