dilluns, 30 de novembre del 2015

Visca Catalunya Lliure!!!!





Avui 30 de novembre de 2015 la majoria independentista que portem anys treballant per aconseguir la República Catalana, hem de ser més valents i forts que mai.
El que creiem no està perdut. Tenim clar el que volem i com ho volem. Només ens cal reconduir els fets. 

Necessitem tornar a estar forts. La realitat ja la sabem tots. Els companys de viatge no són els més idonis. Ens hem sentit enganyats i utilitzats, però més val adonar-nos ara que no quan estiguessim construint un nou País que anés cap el fracàs per falta de sintonia. 
Per construir s'ha de compartir i aportar tots i cadascun dels membres les nostres forces i caminar plegats. A dia d'avui això no és el que tenim.


Aquest procés és nostre, de la gent del carrer i només nosaltres el decidirem si està acabat o no. I avui per avui no en té res d'acabat. Hem ensopegat amb una gran pedra, però li donarem la volta i continuarem marxant endavant. Per que el nostre objectiu és just, és factible i hi hem esmerçat molts esforços i moltes ganes.
Deixem baixar del carro a tot aquell que no sàpiga posar per davant els interessos   del conjunt del País als del propi Partit.
 I serà amb el  nostre President, l'únic que s'està jugant la llibertat per donar-nos veu a les urnes, l'únic polític que a dia d'avui ens ha escoltat i que sense tenir-ho previst  prèviament s'ha implicat amb nosaltres fins al nivell de poder perdre la seva pròpia llibertat.

Tots tenim un passat, ell, nosaltres.. i el que compta és el present, l'ara, el que fem.

Hem de caminar plegats amb tots els que,  ja siguin polítics o gent anònima,  compartim un desig.
Ens cal tornar-nos a organitzar posant més esforç, ganes i hores de son.
 Si ho hem fet una vegada i ens ha anat tant bé podem tornar-hi. Aquest cop amb els ulls ben oberts i no pecant de bona fe. A garrotades se'n aprèn i els nostres fills i nets han de tenir un País Lliure. S'ho mereixen i els ho havíem promès.

VISCA CATALUNYA LLIURE!!!!!!!