dilluns, 24 d’octubre del 2016

Avui mobilització de suport a Vic



"Mai caminaràs sol",
suport unànime de l'independentisme 
a Joan Coma










Centenars de persones es concentren a Vic el mateix dia que el regidor de la CUP desafia l'Audiència Nacional i no es presenta a declarar
"Avui hem exercit un acte de sobirania", assegura en Joan Coma, que destaca la "transversalitat" del moviment solidari.
"Mai caminaràs sol", una gran pancarta ha presidit aquesta tarda la concentració de suport a Joan Coma a Vic. Totes les sensibilitats de l'independentisme han estat presents a un acte que ha aplegat unes 400 persones a la plaça del Pes de la capital osonenca en solidaritat amb el regidor investigat per "incitació a la sedició" i que aquest dilluns ha desafiat l'Audiència Nacional en no presentar-se al tribunal.


"Avui hem exercit un acte de sobirania", ha assegurat el regidor de la CUP Vic que ha continuat amb "total normalitat" la seva tasca municipal. "Ho continuaré fent fins que vulguin", ha assegurat en referència a una possible detenció que es podria produir les properes hores o els propers dies. De moment, el grup de suport a Joan Coma ha explicat que estaran tota la tarda amb ell per acompanyar-lo si es produís algun tipus d'actuació policial o judicial.


Joan Coma, en una roda premsa aquest matí, ja havia reclamat als Mossos que no acatessin una possible ordre de detenció però ha fet una crida a respondre a l'actuació policial sense cap tipus de violència. El PDECat, que ha assistit a les mobilitzacions d'aquest dilluns, ha fet per la seva banda una crida a la CUP a no situar els Mossos al centre de la "pressió política".

Text: Nació Digital
Fotos: Paco Escudero