diumenge, 16 d’octubre del 2016

Avui hem fet la Fira Festa del Baix Llobregat









La Fira Festa de Torreblanca ja ha passat. Ja forma part del nostres records. Però ha estat un matí per recordar. Han participat moltes persones des de primera hora del matí. Un munt de voluntaris que venien de tot el Baix Llobregat amb les carpes sota el braç i amb un munt de ganes, disposats a compartir feina i esforços.
Més de 25 carpes muntades en temps rècord, disposades a acollir Institucions, Sectorials, Artesans, activitats infantils, ...
 1 Mercat de Pagesos que volien col·laborar en la Fira Festa fent donació de productes per una panera que ens ha muntat un grup d'artesans i que hem sortejat,
9 Institucions que volien fer saber a tothom en un breu parlament a l'escenari que fem i que volem i que convidaven a acostar-se a la seva carpa per parlar-ne de tot el que qui s'acostés volés saber.

100 llibres repartits entre els assistents, per deferència del CCN
2 Músics disposats a fer passar una bona estona, 
I un munt enorme de pares, mares, avis, àvies i mainada, disposats a passar un matí festiu, lúdic  compartint somnis, il·lusions i dubtes. Però desitjant TOTS un PAÍS on siguem respectats i amb una vida ben digna. On els nostres drets no es trepitgin i on el nostre esforç sigui recompensat.

Moltes gràcies a tots els que ho heu fet possible.
 Amb el vostre treball i venint a la Fira Festa del Baix Llobregat.