divendres, 18 de novembre del 2016

L' AMI va endavant

L'AMI explica el procés a càrrecs electes d'arreu del món




L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) comença una nova campanya per internacionalitzar el procés sobiranista. El comitè executiu i el consell directiu de l’entitat, reunit aquest divendres al Seminari de Tarragona, ha aprovat una campanya on alcaldes i regidors catalans contactaran amb càrrecs electes de poblacions d’arreu del món amb qui mantenen un agermanament.

Així, l’AMI espera contactar amb alcaldes i regidors de totes les principals capitals del món i amb les 100 ciutats més grans del planeta per donar difusió al procés independentista. L’entitat que presideix Neus Lloveras busca amplificar el missatge del món local a nivell mundial, i enviarà més de 500 cartes als cinc continents explicant la situació catalana, amb especial insistència en el referèndum que s’ha de celebrar durant la segona quinzena de setembre.

Segons ha explicat la pròpia Lloveras a la premsa, “el contacte alcalde-alcalde dóna proximitat i ajuda a comprendre la situació política de Catalunya des de la realitat municipal”. L’entitat sobiranista ha editat també uns fulletons explicatius que expliquen, en sis llengües, què és Catalunya i on se situa al mapa, a més de detallar la voluntat d’autogovern i denunciar la negativa de l’Estat espanyol a negociar amb la majoria política independentista del Parlament.

Font: El Món