divendres, 5 d’agost del 2016

Denúncia falta inversió infraestructures a Tarragona

L’ANC denuncia la falta d’inversió en infraestructures a Tarragona







S’ha presentat a Tarragona, la performance “Un Estat que menysprea”, una actuació teatral organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana per denunciar la falta de compromís de l’Estat espanyol amb les infraestructures catalanes.

Aquest ha estat des de fa molts anys un dels greuges que més ha perjudicat Catalunya i que avui continuen sense solució. En són exemples el cas de rodalies, a on dels prop de 4.000 milions d’euros compromesos en el pla rodalies 2008-2015, no se n’ha executat ni un 10%. I el del Corredor del Mediterrani, del qual, després d’anys d’estudis i negociacions, encara se’n desconeix la data d’inauguració.

La representació de l’obra “Un Estat que menysprea” ha il·lustrat d’una manera molt còmica però alhora real una situació que perjudica dia rere dia la vida diària de molts catalans i catalanes.

A l’acte hi han assistit Maria Rosa Codines, membre d’Òmnium Cultural, i Carles Xavier Gómez, Toni Rosich i Oriol Codina, membres del Secretariat Nacional de l’ANC, que han expressat la necessitat d’aconseguir un canvi real per a Catalunya en tots els àmbits, una circumstància que passa obligatòriament per la gestió pròpia de tots els nostres recursos.