dimarts, 30 de juny del 2015

CARTA OBERTA AL NOSTRE COMPANY RAFAEL RIBÉS





Aquest matí hem rebut una notícia molt dura. El Francesc ens comunicava que  la teva lluita ha finalitzat.
Portaves un temps convivint amb una malaltia molt dura. Però mai vas perdre les ganes i treies força d' on no n'hi havia
 En poc temps m'han vingut moltes imatges al cap. 

La teva arribada, després d'una convocatòria que vam fer demanant voluntaris. El teu mail dient que volies participar en la lluita activa a peu de carrer. Que calia lluitar en zones com la nostra on res és fàcil.
Les converses que hem tingut parlant del que convé a aquest País nostre. En les hores de paradetes compartides.. en les encartellades en les que tant hem rigut com hem treballat a fons...Preparant actes per sant Joan...

Recopilant tot tipus de cartells, missatges, i acudits que ens enviaves. Saps Rafael? Ja t'havies convertit en un clàssic. Tant era si guanyava el Barça.. com si el govern del país veí en feia una de les seves contra els catalans..Si els partits sobiranistes no estaven per la feina..Ja esperàvem a veure que trobava el Rafael i ens enviava pel wtsp.
Aquest va ser fins l'últim moment el teu lligam amb  la Coordinadora. i sempre ens vas fer somriure.

No oblidarem mai el dia que en una reunió vas demanar la paraula i ens vas explicar sense més preparació que t' estava passant.
Es va fer un silenci que es podia tallar. però tu ens deies que lluitaries, que faries el que fes falta i que preferies més  dir-nos-ho a tots a la vegada que d'un a un.
Rafael, ens has donat una lliçó de coratge i valentia. Ens has posat el llistó molt alt i el teu buit l'omplirem amb aquells gestos que ens portaran a complir el desig que compartíem plegats.
Poc abans de la revetlla ens deies que estaves en pau, que havies fet els deures. Ara, siguis on siguis, et toca descansar.

Nosaltres, una mica més orfes, seguirem lluitant i maleint que desapareguin bones persones, que com tu, creuen en la llibertat!

No marxaràs mentre estiguis en el record de cadascun de nosaltres i pel que ens has deixat aquest perdurarà..
Sabem que en cada paradeta, en cada encartellada, en cada acte, en cada cosa que fem TU estaràs amb nosaltres i cadascun lluitarà  per poder fer realitat el TEU , el NOSTRE somni.
La Independència del nostre País!!!

Una abraçada Rafael!

Assemblea Territorial de Sant Joan Despí