diumenge, 8 de setembre del 2013

Tram 0


Quan només falten 3 dies per la Diada, gairebé tots els trams de la Via Catalana ja estan plens. Encara es poden realitzar inscripcions a través de la web http://via.assemblea.cat a alguns trams de les Terres de l’Ebre entre La Ràpita i Alcanar.
Tot i això, són moltes les persones que encara creuen que no podran participar a la Via Catalana si no estan inscrits. De manera que aquests 3 últims dies que falten hem de remarcar que:
Tothom està convidat a participar a la Via Catalana, estigui inscrit o no. Qui no estigui inscrit hi pot participar igualment. Com més siguem, millor. Això sí, els recomanem que vagin a un tram interurbà i que evitin els nuclis urbans per reforçar els punts de la Via on hi haurà menys aglomeració de gent.
Demanem a les persones que estan inscrites que vagin al tram on s’han apuntat per garantir l’èxit de la Via Catalana a aquell tram.

TRAM 0 de la Via Catalana
Per aquelles persones que no s’han pogut inscriure a la Via Catalana perquè el tram on volen anar ja està ple s’ha habilitat el TRAM 0 on tothom que vulgui s’hi pot inscriure i deixar constar les seves dades.
Aquest  és l’enllaç del TRAM 0 per compartir i on trobareu tota la info:

 https://assemblea.cat/?q=tram0


Ens ajudeu a difondre aquest enllaç a les xarxes socials per tal que tothom en tingui coneixement?
Moltes gràcies!