divendres, 6 de setembre del 2013

Info tram 403



Ja falten molt pocs dies per l'11 de setembre; l'organització ja està en marxa, i per això volem fer-vos alguns suggeriments de caràcter general, per tal que aquell dia tot sigui un èxit.

Suggeriments logístics:

- Cal que porteu crema solar i barret; per si us toca un espai amb sol. Si el dia amenaça pluja el millor serà portar un impermeable que us permeti tenir les mans lliures.

- En el nostre tram disposem de bars i restaurants. Tot i així si algú ho creu convenient no us oblideu l'aigua.

Si calgués porteu cadires plegables per descansar.

- Porteu aparells de ràdio (amb piles o bateries) i així podreu seguir l?acte central per Catalunya Ràdio o RAC1 (es recomana no seguir el programa per internet!). Lamentablement no podem disposar de megafonia. Demanem a tots els veïns i veïnes que viuen en el recorregut de la Via Catalana que posin els seus aparells radiofònics als balcons i ens ajudin a la difusió de l'acte.

Desplaçament fins el tram:

- Recordeu que a partir de les 15 h. no es podrà circular ni per Laureà Miró (Esplugues) ni per la Carretera Reial (Sant Just).

- Hem habilitat 4 punts d?aparcament: Zona Industrial de Sant Just, aparcaments del Parc de Torreblanca, Zona Industrial del Pont Reixat i rodalies de l'institut de la Mallola.

- Els autobusos i el Trambaix també patiran restriccions; en aquest moment desconeixem a quina hora deixaran de circular (cal estar atent a les instruccions que ens donaran els mitjans de comunicació).

Funcionament organitzatiu:

- Cada tram té un responsable i un mínim de tres ajudants; també hi ha un fotògraf amb dos ajudants.  Pel bon funcionament de la Cadena, cal que seguiu les instruccions que en tot moment us donaran les persones responsables del vostre tram, ells/elles seran els vostres referents per qualsevol cosa que pugueu necessitar.

- En el moment de la fotografia heu de seguir les instruccions que us donaran els ajudants de fotografia; la complexitat de la gigafoto fa que haguem de seguir un protocol.  Si voleu sortir a la foto no us podreu moure del lloc que teniu assignat des de les 17:14 h. fins que s?acabi de fotografiar tot el tram on esteu assignats (l?hora de finalització està prevista per les 18 h.).

- Totes les persones responsables de l'organització aniran degudament identificades amb armilles (blaves i verdes) i distintius.

Activitats a l'entorn de la Via Catalana:

- Estem planificant un acte de cloenda de la Cadena Humana.  Tan aviat com disposem de tota la informació us ho farem saber.

Seguretat ciutadana, del trànsit i d'emergències:

- Per temes de seguretat durant tota la Cadena Humana comptarem amb el suport de la Policia Local, Protecció Civil i Mossos  d'Esquadra.

- Fem una crida als professionals de la sanitat que puguin oferir-nos el seu servei en el cas que sigui necessari; us agrairem ens comuniqueu el vostre nom, telèfon i tram al qual esteu adscrits.  Podeu enviar les vostres dades a SantJustperlaindependencia@gmail.com

Properament us comunicarem l'hora i el lloc de concentració i les darreres instruccions per a un correcte desenvolupament de l'acte.  Entre tots hem de fer que la cadena sigui un èxit i demostrar al món sencer el nostre seny i civisme.