dimecres, 7 de març del 2018

Eleccions al SN de l'ANC



Com ja deveu saber el proper dissabte 17 de març seran les eleccions al SN . Nosaltres votarem a Sant Joan Despí. Al carrer Major, 76 de 10 a 14h 

· De moment, recordeu que heu de comprovar que les vostres dades estiguin correctes al cens. Podeu consultar-lo a www.assemblea.cat des del 5 de març. Si heu de fer reclamacions les podreu fer entre el 5 i el 9 de març.. El dia 10 de març sortirà el cens definitiu.. 

· Si voleu fer d’interventors podeu sol·licitar-ho al mail juntaelectoral@assemblea.cat del 6 al 9 de març. El llistat definitiu sortirà el 10 de març. 

· Si voleu exercir el vostre dret a vot telemàticament les dates són del 13 al 16 de març. 

· Si en canvi voleu fer el vot anticipat heu de demanar-lo al correu juntaelectoral@assemblea.cat posant en còpia al correu santjoandespi@assemblea.cat

Des del 9 de març fins les 24:00h del 12 de març 



Si teniu cap dubte podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al correu santjoandespi@assemblea.cat i us ajudarem en el que calgui. 

El proper 14 de març, al vespre, hi haurà a Pallejà l’acte central on podreu escoltar als candidats quines propostes ens fan. Quan tinguem més dades d’aquest acte us les passarem.