dimarts, 5 de gener del 2016

Convocatòria de reunió


L'ANC segueix exigint als diputats independentistes que continuïn negociant per assolir un acord que permeti formar govern


L'Assemblea Nacional Catalana continua exigint a tots els diputats independentistes que continuïn negociant per assolir un acord que permeti formar govern abans del 10 de gener i complir el mandat democràtic sorgit el 27S, després de la decisió de la CUP de no donar suport a la investidura del candidat proposat per Junts pel Sí.
L'ANC considera que unes noves eleccions al març no són la voluntat majoritària del poble català, que ja es va expressar democràticament fa tres mesos. L'Assemblea, com a referent de la societat civil i garant del procès, treballarà per l'acord fins al darrer moment, un acord volgut i demanat per la majoria dels ciutadans del país.
En aquest sentit, l'ANC emplaça Junts pel Sí, la CUP, Òmnium Cultural i l'AMI a una reunió conjunta que serveixi per a trobar l'acord definitiu que permeti la investidura d'un president, la formació d'un govern i l'inici del procés constituent que ens ha de dur a la constitució de la República Catalana.
Aquesta reunió tindrà lloc el proper dijous 7 de gener.