dijous, 23 d’octubre del 2014

Gigaenquesta

Benvolguts voluntaris

Dijous , 23 d'octubre, estarem a la Plaça de Maria Aurèlia Campmany fent la gigaenquesta. Us esperem a tots els que pugueu venir a dos quarts de set del vespre.

Si algú de vosaltres té possibilitats d'anar a fer enquestes fora de l'horari que hem marcat pot posar-se en contacte amb nosaltres  al  correu


i ja quedarem per passar-vos carpetes i material per que pugueu  anar-hi quan us vagi millor.Només us demanem que hi aneu acompanyats. De qui  vosaltres vulgueu. No cal que sigui un voluntari.

Per un altra banda, dissabte 25 d'octubre anem a fer la Gigaenquesta a Les Planes i aquí si que us necessitem a TOTS. És un barri de Sant Joan complicat, però que no podem obviar.

Ens calen tots els ajuts possibles. 

Si coneixeu a algú que vulgui venir a donar-nos un cop de mà agraïrem totes les ajudes. De moment hi sóm apuntats molt pocs.Penseu que el 9N és a tocar i ens hi juguem molt!

El Baix Llobregat és la clau del procés i ens  hem de fer sentir. Penseu  que ens hi va el nostre futur i el dels nostres fills. NO podem donar arguments a qui no ens vol bé.

Estarem a dos quarts d'11 a la Plaça de Sant Joan de Les Planes.

US NECESSITEM A TOTS!!!!

ANC i ÒMNIUM