dimecres, 7 d’agost del 2013

Cadena humana 11 Setembre



La nostre Assemblea Territorial de Sant Joan Despí, té assignat el tram 403 a Sant Feliu de Llobregat, a l'alçada del Parc Torreblanca.

IMPORTANT

A data d'avui ja tenim el tram complert i no podem afegir a mes persones. Com, que sou forces els que no us podeu afegir, podeu contactar amb nosaltres per mirar de fer un segon grup en un altre tram. santjoandespi@assemblea.cat

ULTIMES NOTICIES



·   Samarretes: Teniu l'opció d'adquirir pel vostre compte la samarreta de la Via Catalana o be adquirir la dissenyada per la Territorial de Sant Joan Despí. Per aquesta ultima opció podeu posar-vos en contacte amb santjoandespi@assemblea.cat encara que tindreu ocasió d'adquirir-la el dia 10 de setembre abans de la Marxa de Torxes que com ja sabeu celebrarem en el nostre municipi.

·   Punt de trobada: Per facilitar l'organització els veïns de Sant Joan Despí ens concentrarem al aparcament situat al davant de la parada de trambaix "Torreblanca" entre les 15 i 15:30.

·   Responsables del Tram:  El responsable es en Santiago Solano de Sant Just Desvern. Els voluntaris en Roger Cònsul també de Sant Just i pel que fa a Sant Joan Despí en Jordi Payo i la Montse Vaqué.

Com a informació general a tots els inscrits al Tram dir-vos que seria molt recomanable que cadascú portes aigua així com barret o gorra per protegir-vos  del sol i la calor.
Les persones amb dificultats de mobilitat cadira plegable o similar. Recordeu de portar ESTELADES per guarnir el TRAM !!!!!!