divendres, 24 de maig del 2013

Avui fa 1 any!



Benvolguts amics i amigues,

Sembla molt lluny, aquella tarda de primavera en la que ens vam trobar un grup de persones, amb ganes de treballar per aconseguir la independència de Catalunya. Ja fa un any.

Moltes felicitats pel primer aniversari!

Hem fet coses molt grans en molt poc temps, però no és moment de mirar enrere, ja hi ha prou gent que vol que mirem el passat i que visquem clavats en ell. És moment de mirar endavant, per construir el nostre futur. Avui fa un any que vam començar un projecte que per alguns era una utopia, avui el dubte que tenim és saber quan trigarem a ser un país lliure, ja ningú dubte que tan sols és qüestió de temps.

No ens podem conformar amb el que hem fet fins ara, encara no hem aconseguit res, però estem a punt d'aconseguir-ho tot. Ara és el moment de treure tota la nostra rauxa, per canalitzar amb molt de seny les nostres forces més unides que mai, amb una sola veu, la veu del poble que estem defensant.

Amics i amigues, encetem el nostre segon any d'existència amb més trempera que mai i sense dubtar ni un instant de que la nostra fita està a tocar. Ara més que mai, som-hi.


VISCA CATALUNYA LLIURE.

Frederic Font Romagosa.

Coordinador ANC Sant Joan Despí