dijous, 20 de novembre del 2014

Després del 9N



Benvolguts i benvolgudes,

Ha passat poc més d’una setmana des que el passat 9 de novembre vam viure una jornada històrica. Ara que ja hem paït que, malgrat tenir un estat en contra, vam sortir a votar més de 2.300.000 catalans i catalanes sobre el futur polític del nostre país, tenim dues coses clares: que la primera volta del procés que ha de concloure amb unes eleccions plebiscitàries ha estat un èxit total i que encara ens queda molta, moltíssima feina per fer els propers mesos.

Abans, però, us vull donar les gràcies. A tots els membres de les assemblees territorials, sectorials i exteriors de l’ANC, a tots i cadascun dels voluntaris, a tots aquells que dediqueu hores i esforços per empènyer en el projecte polític més il·lusionant que viu Europa: la possibilitat de construir un país nou, més just, més pròsper i democràtic. Gràcies per la vostra feina imprescindible, pels actes arreu del país i del món, per convèncer als que no ho tenen encara clar. I gràcies, moltes gràcies, per haver fet possible amb la vostra empenta que a la Via Catalana 2014 i que a la consulta del 9 de novembre tornéssim a mostrar el món que no ens aturarem fins arribar a la independència.

Depèn només de nosaltres aconseguir-ho. No podem defallir, hem de continuar treballant encara amb més força, hem de sumar i aconseguir que molts més catalans i catalanes vegin en la independència l’eina imprescindible per fer un país nou i millor.

Ara és l’hora! Junts ho farem possible!

Carme Forcadell
Secretariat Nacional